Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Notícies

 • Èxit i espectacle a la Pujada Ordino Arcalís

  Vallnord Ordino Arcalís, 11 de setembre de 2016. La segona jornada de cursa de la Pujada Ordino Arcalís, competició organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a Divisió), Catalunya i Trophée des Pyrénées, ha estat viscuda amb emoció pels espectadors i amb gran competitivitat per part dels pilots. L'excel·lent desenvolupament del primer dia ha estat idèntic aquest diumenge, amb magnífiques condicions meteorològiques i un funcionament ordenat i àgil. La jornada dominical s'ha compost d'una pujada d'entrenaments oficials i dues de cursa, que combinades amb la que es va realitzar ahir ha servit per establir la classificació oficial.

  + Llegir més
 • Espectacle a l’engròs a la Pujada Ordino Arcalís

  Vallnord Ordino Arcalís, 10 de setembre de 2016. Ha tingut lloc la primera jornada de cursa de la Pujada Ordino Arcalís, prova organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra i puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a Divisió), Catalunya i Trophée des Pyrénées

  + Llegir més
 • Pujada Ordino-Arcalís: Tancament d'inscripcions, 2 de setembre

  Andorra la Vella, 30 d'agost de 2016. El proper 2 de setembre es tancarà el termini de recepció d'inscripcions per a la Pujada Ordino-Arcalís, prova puntuable per als campionats d'Espanya, França (2a divisió) i Catalunya, i també pel Trophée des Pyrénées. 

  + Llegir més
 • 73 cotxes inscrits a la Pujada Ordino-Arcalís

  Andorra la Vella, 5 de setembre de 2016. Un total de 73 cotxes han cursat la seva inscripció per participar a la Pujada Ordino-Arcalís 2016, la gran festa de la velocitat automobilística en muntanya que es disputarà els propers dissabte i diumenge, dies 10 i 11 de setembre.

  + Llegir més
 • Propera cita: Pujada Ordino - Arcalís

  Andorra la Vella, 8 d'agost de 2016. Després de la disputa de la Pujada a Alp 2500, el Campionat d'Espanya de Muntanya es disposa a afrontar la propera cita puntuable, la Pujada Ordino-Arcalís (10 i 11 de setembre)

  + Llegir més