Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Notícies

 • 13 i 14 de juny de 2020: Pujada Arinsal

  · 3a prova del Campionat de França de Muntanya de 2a Divisió · 6 curses conformaran el Trofeu dels Pirineus de 2020  

  + Llegir més
 • Ludovic Barde guanya el Trophée des Pyrénées 2019

  Una vegada disputada la ‘36ème Course de Côte Font-Romeu’ ja ha finalitzat l'edició 2019 del Trophée des Pyrénées, el campionat creat i organitzat per ACA Esport, juntament amb ASA Corbières, ASAC 66 i Calmont Sport et Mécanique.

  + Llegir més
 • Excel·lent actuació dels Joves Pilots ACA en la Pujada Arinsal

  El programa de Joves Pilots ACA brinda suport aquesta temporada a Raül Ferré i Edgar Montellà. Tots dos pilots utilitzen en competicions de muntanya dues unitats SpeedCar GT-R.

  + Llegir més
 • El Trophée des Pyrénées surt d’Arinsal amb la classificació més ajustada

  Després de la disputa de la Pujada Arinsal, la classificació provisional del Trophée des Pyrénées està liderada per Bernard Ottavi (Renault Clio Cup II), seguit a 10 punts per Philippe Faure (Renault Clio Cup III) i a 12 per Ludovic Barde (Peugeot 106 Rallye) i Vincent Savary (BMW M3), tots dos amb el mateix nombre de punts.

  + Llegir més
 • La Pujada Arinsal per a Jérémy Debels (Osella) i Gerard de la Casa (Subaru)

  La segona edició de la Pujada Arinsal, competició de muntanya organitzada per ACA Esport, ha tingut un magnífic desenvolupament fruit d'una cursa de funcionament molt compacte, còmoda i accessible per a tots, i situada en un paratge excepcional amb una carretera selectiva que proporciona meravelloses imatges. Un total de 57 cotxes són els que finalment han participat en les diferents pujades d'entrenament i cursa, 21 d'ells vehicles Legend d'exhibició.

  + Llegir més