Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< Notícies

 • Excel·lent actuació dels Joves Pilots ACA en la Pujada Arinsal

  El programa de Joves Pilots ACA brinda suport aquesta temporada a Raül Ferré i Edgar Montellà. Tots dos pilots utilitzen en competicions de muntanya dues unitats SpeedCar GT-R.

  + Llegir més
 • El Trophée des Pyrénées surt d’Arinsal amb la classificació més ajustada

  Després de la disputa de la Pujada Arinsal, la classificació provisional del Trophée des Pyrénées està liderada per Bernard Ottavi (Renault Clio Cup II), seguit a 10 punts per Philippe Faure (Renault Clio Cup III) i a 12 per Ludovic Barde (Peugeot 106 Rallye) i Vincent Savary (BMW M3), tots dos amb el mateix nombre de punts.

  + Llegir més
 • La Pujada Arinsal per a Jérémy Debels (Osella) i Gerard de la Casa (Subaru)

  La segona edició de la Pujada Arinsal, competició de muntanya organitzada per ACA Esport, ha tingut un magnífic desenvolupament fruit d'una cursa de funcionament molt compacte, còmoda i accessible per a tots, i situada en un paratge excepcional amb una carretera selectiva que proporciona meravelloses imatges. Un total de 57 cotxes són els que finalment han participat en les diferents pujades d'entrenament i cursa, 21 d'ells vehicles Legend d'exhibició.

  + Llegir més
 • Semàfor verd per a la Pujada Arinsal

  Primer dia de competició amb triomfs de Jérémy Debels (Osella) en Sport i Gerard de la Casa (Subaru) en Producció. Demà, dia final de curses amb 4 pujades cronometrades i 5 d'exhibició.  

  + Llegir més
 • La Pujada Arinsal, en marxa

  S'està celebrant la Pujada Arinsal (22 i 23 de juny), prova puntuable per al Campionat de França de 2a Divisió i el Trophée des Pyrénées. S'han disputat ja els assajos oficials i, en Producció, l'actual líder del campionat, Ronald Garces (Audi R8 LMS Ultra), i el pilot andorrà Gerard de la Casa (Subaru Impreza) són els que han registrat els millors cronos, mentre que en Sport, el guanyador de 2018, Jérémy Debels (Osella PA21S) ha estat el més destacat. La Pujada Arinsal està organitzada per ACA Esport i se celebra en la carretera CS-520 a l'estació d'esquí d'aquesta localitat (Vallnord Pal Arinsal).

  + Llegir més