Pujada Arinsal - 22 i 23 / 06 / 2019

<< La Pujada Ordino-ArcalÝs (30 de setembre-1 d'octubre) tancarÓ aquesta segona ediciˇ

La Pujada Ordino-Arcalís (30 de setembre-1 d'octubre) tancarà aquesta segona edició

Dimitri Pereira (Norma) lidera el Trophée des Pyrénées

Andorra la Vella, 1 de juny de 2017. En la seva segona edició, el ‘Trophée des Pyrénées’ promogut per l’Automòbil Club d’Andorra va començar fa alguns dies amb la seva primera prova de la temporada, la pujada regional francesa de Les Orgues d’Ille-sur-Têt. Després d'engegar-se en 2016, aquest trofeu està arrelant clarament entre els especialistes en muntanya.

En aquesta primera cursa, amb una llista d'inscrits de 72 participants i 21 d'ells participants en el trofeu, s'imposava Dimitri Pereira (Norma M 20 F), un pilot amb una dècada d'experiència en l'especialitat i que el 2016 va ser subcampió d'aquest trofeu secundant al guanyador, Anthony Oya (Norma M20 FC), en bona part gràcies a la fantàstica actuació realitzada a la Pujada Ordino-Arcalís 2016.

Després d'aquesta primera cita de 2017, la classificació provisional del ‘Trophée des Pyrénées’ l'encapçala Dimitri Pereira, seguit de Cyril Mallemanche (Norma M 20 F), Romain Gelly (Tatuus FR 2000), Cédric Monziols (BRC 05 Evo) i Arnaud Ouallet (Silver Car S2F). La segona cursa tindrà lloc el proper cap de setmana.

El ‘Trophée des Pyrénées’, creat per l’ACA amb la col·laboració d’ASA Corbières, ASAC 66 i Cerdanya Racing, vol incentivar la participació de pilots dels tres països i premiar als millors classificats finals, oferint-los per 2018 inscripcions gratuïtes a les proves que formin el calendari, com ja passa aquesta temporada amb els millors classificats de la passada campanya.

El calendari de 2017, a més de la citada cursa de Les Orgues d’Ille-sur-Têt (13 i 14 de maig) el conformen els següents rounds:

3-4 juny – Course de Côte de Quillan-Col du Portel (França 2a Divisió)
15-16 juliol – Pujada a Alp 2500 (Campionat d'Espanya)
5-6 agost – Course de Côte de Font-Romeu (regional francès)
30 setembre-1 octubre – Pujada Ordino-Arcalís (França 2a Divisió, Camp. d'Espanya)

La Pujada Ordino-Arcalís serà la 9a i última prova puntuable per al Campionat d'Espanya de Muntanya; la 4a i última del Campionat de França de Muntanya de 2a Divisió; la 7a i antepenúltima del Campionat de Catalunya de Muntanya; i la 5a i última del citat ‘Trophée des Pyrénées’.

Ordino-Arcalís: Dos dies de curses
La Pujada Ordino-Arcalís serà de nou el gran epicentre de l'automobilisme de velocitat en muntanya dels Pirineus, una prova d'altura (arribada a 2.250 metres sobre el nivell del mar) que el dissabte 30 de setembre viurà les diferents mànigues d'entrenaments lliures i oficials, a més de la primera pujada de cursa puntuable. El diumenge 1 d'octubre se celebraran els entrenaments oficials i les dues següents pujades puntuables per a la classificació final.

La tercera edició de la Pujada Ordino-Arcalís, que organitza l’Automòbil Club d’Andorra, compta amb el suport del Comú d’Ordino, Vallnord Ordino Arcalís, la firma BMW a través de Pyrénées Motors, Magatzems Pyrénées Andorra i Total-Sant Eloi Carburants. El suport de les federacions esportives involucrades és total: Fédération Française du Sport Automobile, Real Federación Española de Automovilismo i Federació Catalana d’Automobilisme.

 

| | compartir