Pujada Arinsal - 13 i 14 / 06 / 2020

<< 13 i 14 de juny de 2020: Pujada Arinsal

Andorra la Vella, Principat d’Andorra, 2 de desembre de 2019. La Pujada Arinsal, prova que organitza ACA Esport, secció esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, ja té data de cara el proper 2020: 13 i 14 de juny, com sempre en la carretera CS-520 a l’estació d’esquí d’Arinsal (Vallnord Pal Arinsal) amb el mateix recorregut selectiu de 4 km de la passada edició, un pendent mig del 8,9% i arribada a 1.907 metres.

La que serà tercera Pujada Arinsal també serà al 2020 la tercera de les 7 curses puntuables per al Campionat de França de Muntanya de 2a divisió (per a vehicles Sport i de Producció) i donat que el campionat pràcticament estarà començant quan es faci la cursa d’Arinsal, es preveu una bona i nombrosa participació. Després de l’èxit que va tenir en l’edició de 2019, es reservaran 20 places per a vehicles “Legend” (competitius vehicles de ral·li, circuit i muntanya d’altres èpoques), els pilots dels quals ofereixen sempre tot un recital de malabarismes, un autèntic espectacle en el que el cronòmetre que obtinguin no té cap importància.

La màxima comoditat per als participants i espectadors es sempre un dels principals objectius que es proposa ACA Esport. Com en l’anterior edició, els primers tindran en ple centre urbà d’Arinsal el pàdoc durant tot el cap de setmana, i per tant a l’abast establiments i serveis de tot tipus, a més de poder mantenir un contacte directe i permanent amb els aficionats que segueixin la prova.

Per aquests espectadors estarà funcionant de manera exclusiva i durant els dos dies de cursa el telecadira que connecta la sortida i l’arribada, un sistema de transport i de visió de la cursa molt pràctic i original, que aporta aquest plus diferenciador que destaca en totes les organitzacions de l’Automòbil Club d’Andorra. Tot això fa que la d’Arinsal sigui la única cita de muntanya que connecta aquests dos punts, la qual cosa la converteix en un autèntic estadi automobilístic.

El campionat francès de segona divisió s’iniciarà el 9-10 de maig (Course de Côte des Teurses de Thereval/Agneaux) i acabarà el 3-4 d’octubre (Course de Côte de Lodève). Aquest és el calendari previst:

8 a 10 de maig - C.C Teurses de Thèreval/Agneaux
29 a 31 de maig - C.C de Quillan-Col du Portel
13 i 14 de juny - Pujada Arinsal (Andorra)
11 i 12 de juliol - C.C de la Broque
31 juliol a 2 d’agost - C.C du Super Lioran-Cantal
11 a 13 de setembre - C.C de Limonest-Mont Verdun
3 i 4 d’octubre - C.C de Lodève

6 curses per al Trofeu dels Pirineus 2020
També s’ha publicat el calendari de la que serà cinquena edició del Trofeu dels Pirineus, campionat que organitza l’Automòbil Club d’Andorra amb la col·laboració de l’ASA Corbières, ASAC 66, Cerdanya Racing i Calmont Sport et Mécanique. Aquestes seran les curses puntuables:

23-24 de maig - C.C Ille-sur-Têt
30-31 de maig - C.C de Quillan – Col du Portel
13-14 de juny - Pujada Arinsal (Andorra)
11-12 de juliol - Pujada Alp
1-2 d’agost - C.C Font-Romeu
Sense data - C.C Calmont

| | compartir